Brabant10

 

Brabant10 is een multimediabedrijf dat onder andere regionale televisie maakt. De leden van het management team hebben met behulp van hun Lumina Spark Profielschets inzicht gekregen in hun gedragsvoorkeuren en het effect van hun gedrag op dat van hun teamleden. Als gevolg van de workshops onder begeleiding van Annina van Logtestijn werd voor het team duidelijk hoe zij als team effectiever samen kunnen werken en hoe zij als individu invloedrijker kunnen worden.

 

Dit is wat Marielle Bastiaansen, toenmalig MT lid en presentatrice van o.a. Looking Good over Lumina Spark te zeggen heeft: "Het is echt heerlijk om eens goed naar jezelf te kijken en erachter te komen wat jou eigen 'gedrags DNA' is. Door de training worden veel dingen duidelijk die in het bedrijf onderling met mensen gebeuren. Het zijn intensieve korte sessies die direct voelbaar zijn in je bedrijf en een hele positieve vibe geven, doordat je elkaar beter begrijpt. Dus voor je bedrijf is het goed, maar zeker ook voor ieder individu!"

En over de begeleiding door Annina zegt Marielle: "Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat Annina zichzelf goed had voorbereid en op de hoogte was van onze business. Het voordeel daarvan was dat we vrij snel de diepte in konden gaan en de belangrijke zaken konden behandelen. Door de rust, kalmte en het vertrouwen van Annina konden alle onderwerpen besproken worden waarbij iedereen uit durfde te komen voor zijn eigen mening, waardoor we veel hebben kunnen behandelen in een vrij korte tijd."