ABN AMRO

Limetree heeft door de jaren heen met al diverse innovatieprojecten en teambijeenkomsten begeleid bij ABN AMRO en voorheen Fortis Bank. In de meeste gevallen was er behoefte aan een vernieuwende kijk op bestaande diensten en processen. Zo hebben we teams samengesteld en gefaciliteerd rondom hypotheken, duurzaam betalen, verzekeren en het laden van de merkpositionering.

In alle gevallen zijn met het verantwoordelijke management eerst de commerciële en operationele randvoorwaarden van het project in kaart gebracht. Vervolgens heeft Limetree aanbevelingen gedaan voor de samenstelling van een multidisciplinair team en een gedetailleerd voorstel gemaakt, waarin stapsgewijs is uitgewerkt hoe de doelen bereikt gaan worden. Na goedkeuring op het proces faciliteert Limetree de projecten van A tot Z, zodat de deelnemers zich volledig kunnen concentreren op hun creatieve en inhoudelijke bijdrage. 
 
Ter illustratie een reactie van Arian Arentsen, verantwoordelijk voor één van de innovatieprojecten waar het draaide om de ontwikkeling van nieuwe spaarconcepten: "Ik kan niet anders zeggen dan dat Limetree het project zeer professioneel en inspirerend heeft begeleid. Ze hebben de optimale werkomstandigheden gecreëerd om te komen tot resultaten: heldere afspraken met het management, een sterk projectteam en productieve sessies. De opbrengst van het innovatietraject was daardoor meer dan alleen het behalen van de commerciële doelstellingen. De deelnemers hebben een veel duidelijker beeld van wat er nodig is om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te realiseren".