search

Limetree

Met wie we werken

Het liefste werken we samen met mensen uit de organisatie van de opdrachtgever. Vernieuwing van binnenuit wordt sneller omarmd door de organisatie en is doorgaans duurzamer dan ingekochte ‘kunstmest’.

 

We brengen regelmatig specifieke expertise binnen, om een concrete bijdrage te leveren.

 

Onze voornaamste partners zijn:

  • Praktijk voor Verbinding: coaching, training, facilitatie gericht op de ontwikkeling van effectiviteit en welzijn bij individuen en teams. Vanuit de Praktijk voor Verbinding werkt Annina van Logtestijn o.a. met het Assessment van Zielsessenties.
  • Lumina Learning: Deze organisatie heeft Lumina Spark ontwikkeld, een praktisch en rijk instrument voor persoonlijke ontwikkeling, dat inzicht geeft in je eigen gedragspatronen. Deze informatie helpt je om je communicatie te verbeteren en zaken effectiever te regelen vanuit een groter begrip van jezelf en van anderen. Annina van Logtestijn is als Lumina professional gekwalificeerd om de Spark profielschetsen te maken.
  • b-open: Dit is een strategisch marketingbureau, gespecialiseerd in MVO en duurzaamheid. "Building better brands for a better world" is hun missie. b-open helpt haar klanten hun maatschappelijke betekenis te vinden en daarmee sterkere merken te bouwen. Hun werkterrein bevindt zich op het raakvlak van MVO- en duurzaamheidsbeleid, marketing en communicatie.

De afgelopen jaren heeft Limetree talloze producties begeleid, uiteenlopend van websites, documentaires, reclamecampagnes, congressen, kranten, etc. Onze partners op het gebied van communicatie zijn te divers om hier te vermelden. In alle gevallen zoeken we een combinatie van relevante expertise, passende stijl en budget.