search

Limetree

Links

 

Paul Heere

Het liefste werk ik samen met een professioneel team aan een uitdagend toekomstperspectief. Daarbij heb ik er plezier in om samen met het team in korte tijd de kritische drijfveren van een vraagstuk bloot te leggen. Van daaruit ontwikkel ik een samenhangende visie en aanpak die aansluit op de mogelijkheden van de situatie. Als de combinatie van vraag, visie en aanpak klopt, dan komt een team graag in beweging, is mijn ervaring.

 

De grootste voldoening haal ik uit het gezamenlijk realiseren van de ambitie, inclusief de onvermijdelijke hobbels onderweg. Mijn stijl kenmerkt zich door een mix van professionele en persoonlijke betrokkenheid, creativiteit en doelgerichtheid. Mensen in mijn omgeving noemen me een netwerker pur sang. Daar maak ik dankbaar gebruik van, om in projecten de benodigde competenties samen te brengen. Je zou me een verbindende katalysator met realiteitszin kunnen noemen.

 

Mijn inhoudelijke expertise ligt op het gebied van communicatie- en innovatiemanagement. Steeds vaker werk ik voor dienstverleners, non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen met uitdagende maatschappelijke vraagstukken. Dat sluit mooi aan bij mijn wens om te werken aan betekenisvolle uitdagingen.

 

 

Linkedin profiel Limtreetalk